HTML

ELIGAZÍTÁS

online kommunikációs szakértés

Címkék

Friss topikok

OMMA Magazine - Agency of the Year – kik nyertek és ők mit tudnak

2007.01.24. 22:08 :: kritta1

Az OMMA magazin által kiírt 2006-os Agency of the Year verseny nyerteseinek munkáit szemezgetve találtam néhány érdekességet:

A nyertes AKQA ügynökség referenciái közül a nagy kedvencem a Microsoft Live Messenger újrapozícionálási kampánya, amely kombinálja a viral, a hagyományos online kommunikációs és a szpot elemeket.

A kampány kiindulási pontja, hogy a megcélzott Y-gen korosztály egyik fő jellegzetessége, hogy a köztük szövődő barátságok igencsak kérész életűek, illetve többnyire az határozza meg hogy éppen ki a menő a társaságban, kivel érdemes jóban lenni.

A kampány középpontjában álló ZOLTAR (aki egy nem mindennapi jövőbelátó figura) segít neked abban, hogy eldöntsd, hogy a jövendőmondás tárgyaként megadott ismerősre érdemes e energiákat áldozni, vele kapcsolatban maradni. (amelynek fő eszköze persze maga az MSN:)


Szlogen: Don't be fool stay in touch
A site-on érdemes kipróbálni a jóst, ellenőrizve barátainkat és a velük való kapcsolataink jövőbeli értékét :), valamint a videókra is érdemes rászánni pár szabad percet  

Visszatérve  adíjazottakra, az ezüst fokozatot a DIGITAS nyerte el, publikus referenciáik közül néhány példa:

  • Egy az AMEX számára készített banner, amely ötletes animációkkal, jó zenei aláfestéssel tesz érdekessé egy alapvetően hitelkártyát középpontba helyező online hirdetést
  • És egy, a jó öreg post it szimbólumot felhasználó takeover hirdetés


A Best Creative kategória győztesénél - RPA - leginkább a saját ügynökségi site-juk ragadta meg a figyelmemet: hangos guide segít mit hol találsz meg, timeline-on barangolva járhatod be az ügynökség jelenét és jövőjét és a referenciák prezentációja sem mindennapi navigációs megoldás

Szólj hozzá!

Címkék: viral award rpa digitas akqa

A bejegyzés trackback címe:

https://eligazitas.blog.hu/api/trackback/id/tr4730814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása