HTML

ELIGAZÍTÁS

online kommunikációs szakértés

Címkék

Friss topikok

Az élet napos oldala

2007.01.28. 13:26 :: kritta1

Egy újabb kedvenc a Glue-tól: a Coca-Cola új termékének (Coke Zero) launch kampánya. Az elsődlegesen a 20-30 közötti férfi célközönséget megcélzó kampány kreatívjai a "'Great things in life without the downsides' gondolat köré épültek. A kampányban megjelenő 7 különböző témaverzió hangulat, színvilága teljes egységet alkot (nehéz nem asszociálni magára a Coke-ra ha ránézel), illetve közös bennük a csattanóhoz vezető user interakció (rajtad áll, hogy az életedben a jó dolgokat azok árnyékos oldala nélkül élvezd).

 

MUSIC WITHOUT BOY BANDS

  

Minimál interakció (húzd meg a kallantyút és tüntesd el a nyávogó és nyálas fiúzenekarokat), cinikus humorral és némi akciófilmbe illő sikoltozással, vérfröcsögéssel. 

 

 

 

BEACHES WITHOUT CROWD

 

 

 

 

 

 

 

A full page takeover megbolondítva egy finom egérkövető interakcióval, amelyre a strandot benépesítő gázos arcok zajosan menekülnek (a usertől itt sem vár komolyabb interakciót a kreatív, ellenben ezért cserébe látványos reakciót kínál:)  

GIGS WITHOUT TALL PEOPLE

 

Egy sima drag és máris felülemelkedhetünk a tömegen és teljes valójában élvezhetjük a koncertet. Közös nagy kedvenc a kreatívban a tömeg és a zenekar árnyainak élethű megmozgatása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOOD NIGHTS OUT WITHOUT THE BAD DECISION

 

És az elmaradhatatlan elem...a nők...vajon a célcsoport melyik tagja nem esett már a "sötétben minden tehén fekete" csapdába és hozott egy party során rossz döntést :)

 

 

 

 

 

A kampányban megjelenő további kreatívok itt ellenőrizhetőek:

http://www.gluelondon.com/casestudy.php?id=20   

Szólj hozzá!

Címkék: video interaktív glue coke

A bejegyzés trackback címe:

https://eligazitas.blog.hu/api/trackback/id/tr1431651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása