HTML

ELIGAZÍTÁS

online kommunikációs szakértés

Címkék

Friss topikok

Mondj igent!

2007.01.28. 11:25 :: kritta1

Az egész azzal kezdődött, hogy ma délelőtt az egyik RSS feedben becsorgott az alábbi url: http://www.freshfootwork.com/

Kíváncsi természet révén kattintottam (talán a szlogen tette More? Yes) és hirtelen belecsöppentem egy komplex kampány legfrissebb elemébe...

Tehát ő a Balerina, a Virgin Money Say Yes kampányának legújabb eleme (ügynökség: Glue). A kampány szlogen (Things get more exciting when you say yes) ezen a minisite-on szó szerint értelmezendő, minden IGEN után a zene, a tánc, a főszereplő egyénisége egyre vadabb, szexisebb lesz. De nem lövöm le, inkább mindenki nézze meg magának.

 

Amikor megnéztem a site-ot még nem tudtam, hogy egy bank, illetve egy hitelkártya hirdetésével állok szemben ezért egyrészt totál ledöbbentem a záróképen, másrészt kíváncsian kutattam tovább a kampány többi eleme után.

A minisite-on szereplő balerina téma online hirdetései hasonlóan konzervatív hangulatban indítanak, aztán ha igent mondasz a dolgok itt is új irányokat vesznek. A hirdetés egyszerre kombinálja a felhasználói interakciót, a látványos layeres megjelenítést, a zene és a videó hozzáadott élményét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kreatívot készítő Glue ügynökség saját bevallása szerint szakítani akart a pénzügyi szolgáltatók piacán unalomig használt kreatív klisékkel....végignézve a kampányban megjelenő 10-15 koncepciót azt hiszem sikerült nekik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: video bank award interaktív glue

A bejegyzés trackback címe:

https://eligazitas.blog.hu/api/trackback/id/tr2531627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása